sunnuntai 28. helmikuuta 2016

VVV-viikonloppu

Taas kerran, jo siis kolmannen kerran tänä vuonna, kokoonnuimme hämeenkoskelaisten kanssa tai siis virallisesti nykyään hollolalaisten ( eivät kyllä tykkää tästä tarkennuksesta!) vvv-viikonloppuun.  Ai mihin?  No se on Hannele Wakkarin lanseeraama termi entiselle ufo-viikonlopulle. ( UFO unfinished object , keskeneräinen työ )VVV viittä vaille valmis tai vähän vielä vaiheessa oleva työ. Eli siis kokoonnumme ja jatkamme aloitettuja tilkkutöitämme. Kukaan ei myöskään estä meitä aloittamasta uusia töitä. Eilen sain valmiiksi tuon ison pussukan, siihen oli muutama kolmiulotteinen villihanhi valmiina. Pikkupussukka on odotellut kaveria jo pitkään!


Iso- ja pikkupussukka
" Se pikkupussukka oli sen ison pussukan tytär, mutta se iso pussukka ei ollut sen pikku pussukan äiti! Mikä se siis oli?"
Se oli sitten varmaan sen isä! Tuli mieleeni isoisä- vainaan kertoma tarina... se ei kyllä kertonut pussukoista vaan tummaihoisista ihmisistä.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että pikkuinen sai seuraa isommasta. Kivat nuo punaiset pystytikkaukset. Onko Hämeenkkoski liitetty Hollolaan? Sen tiedän, että hollolalaiset ei ole halunnut liittyä Lahteen ja ei kai oikein mihinkään. Ne haluu olla vaan itsekseen. Äiti asuu Hollolassa yhä, itsekin olen siellä osan lapsuuttani viettänyt.

  VastaaPoista
 2. Kivat ja kauniit pussukat!
  Kiva, kun on kaksi samanlaista, niin pikkuinen pussukka ei tunne itseään niin yksinäiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs pari! Tuollainen viikonloppu olisi tarpeen, ennen kuin ne ufot saa lähteä roskiin :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäitä tuotoksia, tapaamisiin launtaina! Olisiko se matka KOR? Vai KHR, vai KSR vai TTHM?

  VastaaPoista