torstai 11. helmikuuta 2016

Kasseja kasseja...
Helmikuu on muuttunut  ihan kuin marraskuuksi ja lähes kaikki lumet ovat sulaneet pois. Vettä sataa ja sataa ja sataa. Onneksi saa ommella, eikä tarvitse juuri nenäänsä ulos pistää. Mitä nyt iltasella loikkaa autoon ja ajelee tilkkukurssin pitoon. Kurssilaiset odottavat kiihkeästi jo kangasostosretkeä, jolle lähdetään 5.3. Kaikilla on tietysti huutava pula materiaaleista ja siksi suuntaamme Forssaan ja Humppilaan täydentämään onnettomia varastojamme.
Ensi ja seuraavaakin kesää tilkkukurssien osalta  suunitellaan jo kovaa kyytiä. Opistot haluavat kurssiehdotukset ajoissa ja niinpä kalenteria selataan tiuhaan.
Iloitsen kovasti että pääsen myös Päivölän opistolle pitämään kurssia. Se kurssi on keväinen tilkkuviikonloppu 13.-15. 5.2016. Siellä on ohjelmassa mm. tilkkunalle ja tilkkuilijan lompakkoja lisäksi muutama peittomalli, josta voi halunsa mukaan ommella peiton, tyynyn, kassin, seinätekstiilin tms. Toivon kovasti että kurssi toteutuu, kun olen uusi opettaja Päivölässä. Luotan facebookin ja muunkin somen voimaan että saadaan kurssi täyteen. Jos kiinnostuit, niin levitä sanaa ja ilmoittaudu  Päivölän sivuilla
Tulevia kursseja varten olen ommellut erilaisia kasseja. Niitähän ei ole koskaan kenelläkään liikaa. Minullakin on eteisessä koko ajan useampi kassi ladattuna eri kurssien tarvikkeista. Se saattaa näyttää sekavalta,  mutta auta armias jos joku sekottaisi systeemini! Silloin olisi jollakin kurssilla väärät materiaalit. Toistaiseksi homma on pelannut ja vain harvoin unohdan jotakin oleellista. Nyt kun tässä keulin niin taatusti seuraavalta kurssita unohtuu jotakin. Sehän on kait Murphyn laki!

Kaaripunontalaukku säämiskäjäljitelmästä

Olkalaukku läpällä mustasta pellavasta

4 kommenttia:

 1. Hauska kuvitella, miten kusrrilaisesi siellä jo kiihkooilevat kangaskaupparetkellenne! Se on selvä, että kaikilla on kaapit tyhjinä kankaista. Eihän niitä koskaan ole sopivia. Kivan näköisiä ovat molemmat kassit. Tuo olkalaukku on juuri semmoinen unelmamalli.

  VastaaPoista
 2. Saiskos ainakin tuon olkalaukun nähdä ihan livenä vaikka sillä kankaanostoreissulla? Näyttääpi aika hyvälle!

  VastaaPoista
 3. Hienoja laukkuja ja olisipa kiva osallistua kangasostosreissulle, kuulostaa kivalta! Ainahan sitä kankaita tarvii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Voit kysellä reittiä tarkemmin sähköpostilla etunimi.sukunimi@gmail.com

   Poista