perjantai 5. helmikuuta 2016

Influenssa-aalto iski

Influenssa on riehunut pikku päiväkodissamme. Lapset ovat olleet sen kourissa, ja tälle taudille on erityisen tyypillistä, että se iskee heti uudestaan. Päivä tai pari kunnossa ja uusi kuume tai oksennus alkaa!
Nyt minulla alkoi taas kahden viikon päiväkotivapaajakso,  joten toivon todella että olen saanut riittävät vasta-aineet ja pysyn kunnossa.  Teen siis vain puolikasta työaikaa päiväkodissa. Nyt on edessä tiukka tilkkutyörutistusjakso: Lahti, Hämeenkoski, Pälkäne, Tuulos, Hauho, eilen Parola. Ei siis parane olla sairaana!
Kuvan tapaisia sukkasyöppöjä on muutamien kurssien ohjelmassa. Siinä idea on se, että syöpölle syötetään ne parittomat sukat, joita pesukoneesta tulee. Siellä niille sitten varmaan ilmaantuu pari!? Luulenma!
Kangas tähän syöppöön on värjätty Valkeakoskiopiston värjäyskurssilla Pälkäneellä!
Tikkauksissa harjoittelin simpukkatikkausta!

7 kommenttia:

 1. Hauska sukkasyöppö ja hienot tikkaukset!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ehdit flunssa-aallon alta pois. Ihanalle syöpölle kohtalaisen hoikkia päiviä ja sukille löytyneitä pareja.

  VastaaPoista
 3. Hauska sukkasyöppö. Noin pirteän värinen osaa varmaan tehdä parin parittomalle.

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Itse olen laittanut eronneet sukat yhteen alalaatikkoon ja kyllä se siellä ovat monesti parinsa löytäneet! Mutta tuollainen pussukka voisi kivasti roikkua vaatekuoneen ovessa, sisäpuolella. Toivotaan, että pysyt terveenä!

  VastaaPoista
 5. Tämähän on hieno juttu. Ja niin mukavan näköinenkin. Löysin sattumalta sivuillesi ja voi että miten hienoja töitä. Olikohan sinulla näyttely Alvettulassa joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli näyttely Alvettulan seuratalolla kesällä 2013 ja edellinen jo peräti vuonna 1999

   Poista
  2. Kävin katsomassa ja ihastuin tosi paljon töihisi. Alvettula on muutenkin tuttu jo lapsuudesta, samoin Pälkäne, Luopioinen.

   Poista