perjantai 13. huhtikuuta 2018

Löytyykö pohjois-Suomesta kurssipaikkaa minulle?

Voi miten kevätaurinko piristää. Jopa minun ruumiillista työtä vieroksuvaa vartaloani. Olen jo aiemmin puhunut siitä halkosavotasta, jota tässä pikkuhiljaa tehdään. Sitä riittää ja oksien siivoamista. Kohta taas risukokko leimuaa!
Uusia malleja myös kovasti kokeilen, mutta enpä laita niistä vielä kuvia, koska perinteisesti en näytä juurikaan etukäteen esim kesäkurssien malleja. Etteivät omat värivalintani tekisi tuhojaan kurssilaisten mielessä. Se on jo tosi monesti todettu että jos joku työ on tehty itselle epämieluisista väreistä, niin koko malli tulee vähän tuomituksi. Kurssilaiset (ainakin suurin osa) ovat jo tottuneet siihen että yllätyksiä tulee. Toki laitan hyvinkin tarkat ja yksityiskohtaiset ohjeet siitä mitä kannattaa pakata mukaan. Ja ainakin Mäntyharjun ja ehkä myös Hartolan kurssilla on myös kangasmyyjät (tai heidän kankaansa ja tarvikkeensa omatoimimyynnissä). Silloin voi varastoja täydentää. Myös naapuriapu toimii kursseilla hyvin. " Onko kellään myydä yhtään mustaa kangasta jne."

Olen tässä myös täytellyt kurssikuvauksia Hellewiin. (= opistojen ohjelma johon kurssit valmistellaan). Syksypuoli näyttäisi olevan ihan mukavalla mallilla, eli melko täysi. JOS kurssit toteutuvat. Mutta siitähän lähdetään että toteutuvat! Keväälle vielä mahtuisi lisää, mutta toivon että joku opisto vaikka ottaisi täydennystä kevätohjelmaansa, jos syksyn kurssini on syksyllä oppilaita miellyttänyt ja jos opiston tuntikehyksessä on varaa.

Jos joku siellä pohjois-Suomessa lukee tätä blogiani, niin semmoista olen ajatellut että kun olen tulossa syyslomaa viettämään Ylläkselle viikolla 47  Eli 17.-25.11. 2018 niin voisin vaikka sielläkin suunnalla jonkun tilkkukurssin pitää jompana kumpana viikonloppuna. Matkakulut tulis silloin kohtuullisiksi, jos asuisin siis siellä Ylläksellä! Kurssinohjelma voitaisi räätälöidä vähän toiveiden mukaan. Ottakaa yhteyttä niin suunnitellaan kimpassa!

Laitan tähän muutaman kuvan vanhoista kansioiden päällyksistä.Niissä näkyy myös vähän vapaan tikkauksen harjoitusta, mitä on tarkoitus tehdä myös Päivölässä huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Sinne vielä hyvin mahtuu mukaan, ilmoittautdu: https://www.paivola.fi/fi/course/21.

Samoin vielä Hartolan kurssille Itä-Hämeen opistolla mahtuu mukaan http://www.ihop.fi/fi/Opiskelu/Lyhytkurssit/Ilmoittautuminen.html.
Itä- Hämeen opistolla tilkkutyöt ovat uusi aluevaltaus, ja kiitän opistoa rohkeudesta kokeilla jotakin uutta. Lähde mukaan, et varmasti kadu jos annat itsellesi laatuaikaa koko viikon. Saat tehdä samaa työtä keskeytyksettä, vain valmiiseen ruokapöytään joutuu välillä lähtemään ; )

Nähdään kursseilla! Nyt niitä kuvia:
Ipadin laukun tausta

Punontaa kansiossa
Mitsubishin merkit tikattuna kansion taustassa

Kaunokirjoitusta vapaalla tikkauksella


Jämätilkut tyllin alla

Pieni Betlehemin tähti

Ensimmäisiä vapaatikkausharjoituksia

Ensimmäisiä vapaatikkausharjoituksia

6 kommenttia:

 1. Olet kehittynyt hurjasti vapaassa konetikkauksessa. Kukas- ja lehtiketjut ovat kivoja. Toivottavasti joku kuulee Ylläksen suunnassa toiveesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kvilttaaja! Vielä ei ole Ylläs (eikä muukaan Lappi)vastannut kutsuuni) Facessa usein saan kommentteja , että kunpa kurssisi olisivat lähempänä... Toivotaan että joku tarttuu tarjoukseen!

   Poista
 2. Upeita kansioiden päällisiä! Mäntyharjulla nähdään kesäkuussa, kovasti jo odottelen:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kansionpäällisiä on tosi mukava tehdä!

   Poista


 3. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
  قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
  نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

  شركة تسليك مجاري بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة مكافحة حشرات بالجبيل
  شركة تنظيف سجاد بالجبيل
  شركة تسليك مجاري بالخبر
  شركة تنظيف منازل بالخبر
  شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

  VastaaPoista