maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tilkkukursseja!

Tilkkulatu tuli suksittua viime viikonloppuna kunnialla läpi. ( Eli siis valtakunnalliset tilkkupäivät ) Pidin siellä työpajan , jonka pitäminen jännitti yllättävän paljon. Olihan paikalla 16 taitavaa tilkkuilijaa ympäri Suomen , joista en montaakaan etukäteen tuntenut. Olin valmistautunut mielestäni hyvin, mutta silti vaan tilanne oli niin kuumottava, että kädet tärisi ja puhetta tuli tulvimalla. Lähes kaikki saivat kuitenkin pussukan tehtyä ja olivat jokseenkin tyytyväisen oloisia. Kiva ja jännittävä kokemus siis.
Tänään sain laitettua mainoksen Päivölän kurssista Facebookiin. Se on siis 13.-15.5. 2016. Tehdään mm tilkkuiljan lompakko ja tilkkunalle muunmuassa. Toivotaan että muutama vielä innostuu tulemaan mukaan että saadaan kurssi toteutettua!
Tänään päivittelin myös Vanajavedenopiston kurssejani. Ihan kivasti saan nyt sillekin suunnalle lisää ryhmiä. Menneellä viikolla varmistui myös että kesälle 2017 saan myös 3 kurssia Mäntyharjulle. Tietenkin sillä edellytyksellä että väkeä ilmoittautuu tarpeeksi. Kesän 2016 kursseille on jo kaikille kursseille 20 ilmoittautunutta (paitsi ekalle 21, mutta ehkä yksi peruu).
Lähinnä sitä kurssia varten olen tässä ommellut ja tehnyt suunnitelmia. Yksi epäonnistunut versio nähdään  kuvassa. Se odottaa päätöstä sangoista!
Mäntyharjun kurssin kanssa ohjelman suhteen on yleensä positiivinen ongelma: Mitä jättää pois ettei tule liikaa ohjelmaa, kun aikaa on vain 5 päivää (ja yötä)
Sangat vielä nuppineuloilla, ei vielä varmat!

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että pidät kursseja ja innoitat ihmisiä tähän jaloon harrastukseen. En tiedä, tekeekö kuvasi oikeutta noillle sangoille, mutta minun silmiini ne näyttövät kovin isoilta laukkuun verrattuna. Toisaalta kursseilla pitää olla oppimateriaalia.

  VastaaPoista
 2. Ei ainakaan kurssien puutetta voi valittaa! En ymmärrä, miksi tuo kassi on epäonnistunut. Minusta se näyttää hyvin hienolta ja taiten tehdyltä.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että Mäntyharjulle sait taas kolme kurssia. 20 henkeä on tosi iso ryhmä, mutta onneksi on paljon kavereita, että pähkäillään sitten porukalla, jos et ehdi ihan joka kiljahduksesta tulla auttamaan :)

  VastaaPoista
 4. Miksi jättää jotain pois, onpahan Mäntyharjulla sitten valinnanvaraa!

  VastaaPoista