keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Kevättä ilmassa, kursseja tulossa!


Männäviikonloppuna taas Päivölässä mandalatikkailtiin ja se homma jäi päälle... Luinpa myös hyvän tokaisun facesta: "Lukemalla ee uimaan opi, vetteen se on mäntävä!" Sama homma tämän tikkauksenkin kanssa: Oottamalla ei opi, tikattava on! Ja asenne pitää myös olla kohdallaan ja halu oppia. Jos ekojen "pieleenmenneiden" harjoitusten jälkeen heittää kirveen kaivoon(=tikkaukset menemään) ja toteaa kylmästi, että "tää ei o mun juttu", niin niinhän siinä käykin. Jos ei anna uutta mahdollisuutta! Eli sitkeetä reeniä vaan! Eikä hoeta sitä "tää ei on mun juttu".... sen vois vaihtaa tyyliin "tästä vielä tulee mun juttu!"
Mainostan tässä myös kevään ja kesän tilkkukursseja! Aika monelle kurssille on vielä paikkoja, mutta usein olen myös kuullut lauseen: "kaverini on kyllä tulossa, mutta hän ei ole vielä ilmoittautunut!" Tarkistappa nyt että että olet ilmoittautunut mukaan ja hoputa myös kaveriasi ilmoittautumaan. Jos kurssi on jo täynnä, niin laita ilman muuta  nimesi kuitenkin listalle, sillä monilla vielä suunnitelmat muuttuvat ja paikkoja vapautuu. Kaikki eivät vielä tiedä koska saavat lomansakaan...

Seuraava viikonloppukurssi on Raisiossa 6.-8.3.20

Sitten Mäntyharjulla 20.-22.3.20

Itä-Hämeen opistolla, Hartolassa, päästään oikein koko viikon ajan tilkkuilemaan jo huhtikuussa. Siellä aloitetaan sunnuntaina ja tilkkuillaan torstai-iltaan saakka. 19.-23.4.20. Ilmoittautua voit oheisesta linkistä:
https://ihop.fi/lyhytkurssit/kadentaidot/tilkkukurssi/


Vapunpäiväiltana ajellaan sitten Jokioisille ja tilkkuillaan siellä koko viikonloppu. 1.-3.5.20 Siellä saa myös yöpyä omilla patjoilla ja petivaatteilla. Ilmoittautuminen oheisesta linkistä:
https://opistopalvelut.fi/jokilaani/course.php?l=fi&t=1849




Kesäkuun alussa alkavat sitten kesäkurssit:
1.-5.6.20 Vanajaveden opiston kesäkurssi Lautsian lomakeskuksessa Hauholla

seuraava
8.-12.6.20 Mäntyharjun kansalaisopiston 1. kurssi
15.-17.6.20 Valkeakoskiopiston Pälkäneen kesäkurssi
22.-26.6.20 Mäntyharjun kansalaisopiston 2. kurssi
29.6. -3.7.20 Mäntyharjun kansalaisopiston 3. kurssi
6.-10.7.20 Mäntyharjun kansalaisopiston 4. kurssi
Tule mukaan rohkeasti. Vaikka et olisi ennen tilkkuillutkaan, niin aina voi oppia. Kesäkurssi on hyvä paikka myös vaikka aloittaa tämä ihana harrastus, koska siellä on enemmän aikaa perehtyä perusteisiinkin. Kaikilla kursseilla on mukana sekä helppoja että haastavampiakin malleja. Jokaiselle jotakin!


4 kommenttia:

  1. Kyllä on hienoja mandalatikkauksia, aivan syyhyttää! Olisi kiva tulla jollekin kurssille ennen Mäntyharjua, mutta, kun ei sovi aikatauluun mikään. Nähdään kuitenkin Mäntyharjulla tai tietysti ensin tilkkupäivillä Järvenpäässä?

    VastaaPoista
  2. Onpa taas näyttävät tikkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija! Tää on vähän tämmöstä "enempi on parempi-tikkausta";)

      Poista