maanantai 19. syyskuuta 2016

Farkkukurssi Päivölässä. Tervetuloa!

Onneksi olen jo keväällä sopinut farkkukurssin pitämisestä Päivölässä, sillä tuo vierailu Marja Matiisenin kodissa antoi tuhat uutta ideaa, miten farkkuja voi käyttää. Olen todella intoa piukassa päästä ideoimaan kaikkea uutta ja kivaa farkkukurssille.
Päivölä on tosi ihana kurssipaikka, se sijaitsee Valkeakosken puolella, ja sinne on tosi helppo tulla omalla autolla, mutta pääsee myös esim junalla: Rautatieasema on Toijalassa 9 kilometrin päässä opistolta. Toijalasta voi opistolle tulla Hämeenlinnaan kulkevalla bussilla, joka pysähtyy noin puolen kilometrin päässä Päivölästä tai taksilla, jonka saa asemalta. Ompelukone pitää kyllä ottaa mukaan!
Kurssipaikalla voi majoittua 2-hengen huoneessa, mutta pienestä lisämaksusta saa tietysti myös ihan oman majoitushuoneen. Käytännössä minun mielestäni ei ole juurikaan väliä kuka on huonekaverina, koska yleensä huoneeseen malttaa mennä vasta iltamyöhällä kun ei jaksa enää mitään muuta kuin kaatua sänkyyn! Itse en ole koskaan etukäteen tiennyt huonekaveriani ja aina on ollut tosi mukava tyyppi kämppäkaverina. Joistakin on tullut jopa pidempiaikaisia ystäviä tai ainakin Facebook-kavereita. Ehkä se johtuu siitä että kaikki jotka tilkkutöitä harrastavat ovat tosi mukavia ihmisiä ja jopa sielunkumppaneita. "Normaalit" ihmiset aina ihmettelevät miten voi tarvita farmariautollisen tavaraa 2 yön kurssille, mutta tilkkuihmiset eivät ihmettele sitä lainkaan!
Tuo kurssi on siis viikon 42 viikonloppu 21.-23.10.2016. Se alkaa perjantai-iltana iltaruualla ja opetus alkaa klo 18. Ekana iltana aloitellaan töitä virallisesti n. 21:een saakka, mutta ommella saa isossa salissa niin kauan kuin jaksaa. Viimeinen sulkee ovet! Iltapalakin saadaan talon puolesta.
Tukevan aamupalan jälkeen  lauantaina aloitetaan taas opiskelu ja ompelu , jonka keskeyttää vain lounas, päiväkahvi ja päivällinen. Iltapala tarpeet varataan päivällispöydästä ja teetä ja kahvia saadaan mukaan. Vielä sunnuntaina jatkuu samat ruoka- ja ompelukuviot iltapäiväkahviin saakka ja sitten pitääkin jo pakata itsensä kotimatkalle. Tuona aikana saa jo monta työtä alulle tai joitakin pienempiä toki jo ihan valmiiksi saakka.
Olen varannut ainakin muutaman laukkuohjeen, esiliinamallin, mugrugin (=mukinalustabletti)
helmet, lehtitelineen, neulatyynyn ja ehkä myös peittomalleja. En ole vielä lyönyt itseni kanssa ihan lukkoon tuota ohjelmaa, mutta lupaan että jokaiselle löytyy kivaa tekemistä.
Nyt vaan ilmoittautumaan Päivölään oheisesta linkistä:
 http://www.paivola.fi/fi/intensiivikurssit/kurssi/622/ 
Laitappa sukulaisille ja muille ystäville viestiä, että perkaavat farkkuhyllynsä sinulle, niin ei tarvitse roudata niitä kirpputorille.
Ota siis paljon erinäköisiä farkkuja mukaan ÄLÄKÄ vaan leikkaa niistä mitään saumoja tai nappeja tai vyönlenkkejä pois- kaikkea voi hyödyntää!!
Tämän olkalaukun läppä on tehty apinankoura-mallilla
Nähdään syksyisen kauniissa Päivölässä lokakuun lopulla. NYT voi tulla kauempaakin Suomesta, kun on kunnon majoituspaikkakin tarjolla!
Tämä farkkukukka kukkii ehkä jonkun laukun kyljessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti