sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Huhtikuu hurahti

Kylläpä hurahti huhtikuu nopeasti. Miten se sillä lailla menikin?
Viimeiset talvikurssikerrat oli ja meni ja sitten vähän käytiin haistelemassa uusia kevään tuulia Frankfurtissa. Sieltä löysin muutamia uusia hyviä tilkkukirjoja. Ehkä haalin niitä vähän turhankin paljon, olenhan jo melkein päättänyt että en osta uusia kirjoja, kun kaikki ohjeet löytyy netistä. MUTTA koska olin isännän kanssa reissussa ja olimme vain 8kg:n käsimatkatavaroilla, niin täytyi vähän niin kuin uhallakin ostaa jotakin pientä ( ja kevyttä?)Kyllä sinne laukkuun yllättävän paljon mahtuu kun lähtee kotoa melkein tyhjällä laukulla!
Huomasin muuten että ensi pyhäinpäivänä on Frankfurtissa suuret käsityömessut, joissa on myös mittava tilkkuosasto. Sinne on sitten tosi helppo mennä. Meidän hotelli oli Manhattan ja se oli ihan rautatieaseman vieressä ja siitä oli pikku kävelymatka messuhallille. Elättelen toiveita , että jos saan kaverin jostakin niin lähden pyhäinpäivän tienoossa piipahtamaan Frankfurtissa uudelleen!!
No tämä loppu huhtikuu kuluikin sitten sairasvuoteella HIRVEÄN yskän kourissa. virallinen tautinimi oli kurkunpään tulehdus ja se vei lähes äänenikin. Ihan tohtori kirjoitti sairaslomaa ja pitkästä aikaa olin pois päiväkodistakin omalla vuorollani ( Mähän teen puolikasta siellä)
Kun oikein kovasti olen yskinyt niin uskokaa tai älkää mulla tuli ensin kyljet kipeiksi ja sitten nyrjähti selkä  siis yskiessä!! Viime yönä heräsin tunnin välein kun kyljen kääntäminen sattui kovasti. Nyt on ehkä jo vähän parempi olo ja äskön ihailin pihallamme punaisia sinivuokkoja. Niitä on kasvanut meidän pihassa aina, mutta muualla en ole nähnyt! Onkohan niitä?

puna-ja sinivuokkoja Alvettulassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti