maanantai 18. tammikuuta 2016

Talvipäivän tallennus


Ajattelin laittaa tähän muutaman kuvan parin vuoden takaisesta näyttelystäni. Näyttelyn nimi oli Tilkkuhullu 20v.  Sain ystävän neuvon että kuvat pitää pakata, että paremmin mahtuvat tänne. Toisen ystävän kanssa yritettiin, mutta ei onnistuttu. Nyt odotellaan apupoika- Anteroa, josko hän osaisi neuvoa kuinka kuvat survotaan riittävän pieneen muotoon.
Nyt on kirjoitusvimma päällä, niin uhkarohkeesti laitan muutaman kuvan ihan suoraan koneelta ilman mitään pakettia. Yksi blogikirjoitus jo tässä hävisikin kun huitasin hiirtä liian varomattomasti.
Nyt tarkkana:
Näyttly järjestettiin paikallisella Alvettulan
 seuratalolla, ja narikkaan saatiin tälläinen
 verho/tyynynurkkaus
Heksagon peitto, käsinommeltu koneella tikattu
Poikamiehen peitto opiskelupoksiin
2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta blogissani:)
    Kauniita töitä näyttää sinulla olevan paljon eikä kuvissa varmasi ole kuin pieni osa. Jossakin kursseilla käydessäni olen kuullut sinusta siis nimesi on mainittu aina silloin tällöin:)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että aloitit blogin pidon. Saitko selville kuvien pakkaamisen salat? Kysymys on siis kuvien pienentämisestä niin, että ne käyttävät vähemmän pikseleitä. Sopiva kuvan leveys on 800 pikseliä. Korkeus muuntuu sitten automaattisesti. Temppu tehdään kuvankäsittelyohjelmalla esim. Phtoshop Elementsillä.

    VastaaPoista