tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kesäkurssit 2018 pidetty! Ensin Lautsian ja Pälkäneen kurssien satoa:
Lautsian kauriit, Elisabeth Hartmanin malli

 Lautsian skräppihexagoneja, skräppilehtiblokkeja, ja skräppidahlioita ja yksi veriappelsiini!


Pälkäneen sulkia, skräppihexagoneja , kaitaletekniikkaa ja pussukoita
Haikein mielin katselin tässä kesäkurssien kuvasatoa. Aloitettujen töiden määrä on lukematon.  Minusta kursseilla onkin juuri tarkoitus aloittaa niin monta työtä kuin ehtii, ja tehdä ne siihen pisteeseen, että on helppo joskus jatkaa työ valmiiksi. Joku on aina sitäkin mieltä, että haluaa tehdä yhden työn valmiiksi, ennen kuin aloittaa uutta ja toki niinkin saa tehdä. Itse ajattelen niin, että työ kannattaa aloittaa open neuvojen ollessa saatavilla,  ja mennä vaikeiden kohtien yli ja jatkaa sitten (?!) helpot tikkaukset ja viimeistelyt kotona ajan ollessa! Tai lähettää Soilelle tikattavaksi Töölön tilkkupajaan!
Kursseillani on aina tarjolla paljon vaihtoehtoja ja niistä voi valita mitä haluaa itse kokeilla. 

Mäntyharjun 3 kurssia olivat täsmälleen samansisältöisiä, mutta Lautsian ja Pälkäneen kurssit olivat jonkin verran  eri ohjelmalla toteutettuja. Ensimmäinen kesäkurssi oli Lautsian lomakeskuksessa Hauholla ja se oli Vanajaveden opiston järjestämä kurssi. Lautsiassa ostetaan ruoka- ja majoituspalvelut erikseen. Molempien taso on ihan hyvää luokkaa.

Pälkäneen kurssi löytyy Valkeakoskiopiston sivuilta ja se toteutetaan Pälkäneen yhteiskoululla. Siellä ei voi yöpyä ja ruokailu toimii eväsperiaatteellä tai käymällä kylällä syömässä!

Lautsian kurssin pussukoita ja kasseja


Lampaita, kanoja ja kauriita Pälkäneeltä

1 kommentti: